Ledige stillinger og uopfordrede ansøgninger

Her kan du se ledige stillinger i KOMBIT og læse mere om at søge uopfordret.

Har du en stærk faglig profil, og vil du være med til at skabe bedre, billigere og mere sammenhængende it-løsninger til kommuner og borgere i Danmark? Så er KOMBIT måske den rette arbejdsplads for dig.

Siden KOMBIT blev etableret i 2009 har vi ansat flere end 200 dygtige medarbejdere, der hver dag bidrager til det kommunale fællesskab. Vores medarbejdere er med til at sætte deres fingeraftryk på fremtidens it-løsninger og gøre en forskel for både kommunernes medarbejdere og landets borgere.

Vi søger jævnligt nye, dygtige medarbejdere med erfaring fra den kommunale sektor og it-området, herunder fx arkitekter og it-konsulenter, men også medarbejdere med erfaring på driftsområdet mm. Et job i KOMBIT giver dig mulighed for at arbejde i en professionel projektorganisation, hvor fagligheden vægtes højt. Vi arbejder med projekterne – kommunernes it-løsninger – helt fra analysefasen til de er kravspecificeret, sendt i udbud, udviklet, implementeret og idriftsat, og derfor har vi brug for mange forskelligartede kompetencer i organisationen. Har vi ikke et opslået job, der matcher dine kompetencer, er du velkommen til at søge uopfordret. Vi søger særligt medarbejdere, der har erfaring med:

•    Store it-projekter (evt. inden for offentlig digitalisering)
•    Kravspecificering
•    Udbud
•    Kommunale processer
•    Leverandørsamarbejde eller med leverandørbaggrund

Se vores ledige jobs her.

Du kan også tilmelde dig vores jobagent eller sende en uopfordret ansøgning.