Vores KOMBIT

Hos KOMBIT gør vi tingene lidt anderledes. Vi vægter samarbejde, gensidig respekt og humor højt og udvikler os, mens vi har det sjovt.

KOMBIT er et projekt- og forvaltningshus, hvor vi gør tingene lidt anderledes. Vi er omkring 225 dedikerede medarbejdere, der arbejder med nogle af Danmarks største it-projekter.

Kulturen i KOMBIT er noget helt specielt, og vi vægter samarbejde, gensidig respekt og humor højt. Hos os er det vigtigt, at vi udvikler os, mens vi har det sjovt. At have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig på digitaliseringsfronten, er helt centralt for alle i KOMBIT, så vi samles jævnligt om fyraftensmøder, lunch & learns og andre arrangementer med fagligt indhold, der kan udvikle og inspirere vores dagligdag. Vores sociale events er også en vigtig del af KOMBITs DNA. Disse tæller, udover mere traditionelle jule- og sommerfester, også medarbejderklubben KOLORITs arrangementer, hvor der inviteres til alt fra vinsmagning og quizaftener til bagedyst og julebanko.

Vores projekter

KOMBITs projektteams består af forskellige roller, som sikrer høj faglighed og effektiv opgaveløsning. Afhængig af vores mange projekters livscyklus, skruer vi op og ned for, hvilke kompetencer der er behov for. Det giver medarbejderne mulighed for at oparbejde erfaring fra flere forskelligartede it-projekter og en bred kontaktflade i organisationen. Mange af vores projekter har indbyrdes afhængigheder, og derfor er fleksibilitet og samarbejde på tværs et grundvilkår i vores hverdag.

Læs mere om KOMBITs projektorganisation og se vores projektgrundlov.

Du kan se vores mange it-projekter her.

 

Kontakt

Vicedirektør for Organisation & Stab
3334 9427