7 gode grunde til at blive en del af KOMBIT

Der er mange gode grunde til at arbejde i KOMBIT. Her finder du de 7 bedste.

Der er mange gode grunde til at arbejde i KOMBIT, men vi har spurgt vores kollegaer, hvad de 7 bedste grunde er, og de svarede:

1. Du bliver en del af Danmarks digitale transformation

Vores mission er at skabe et fundament for fremtidens kommune gennem sikker, sammenhængende og innovativ digitalisering. Vores medarbejdere kommer på arbejde hver dag med dét formål at give kommunerne frihed og muligheder i en digital verden. Frihed fra monopoler på digitaliseringsområdet. Frihed fra centralt bestemte standardløsninger. Og frihed til at vælge de digitaliseringsveje, der er til gavn for borgere og virksomheder.

2. Attraktive rammer

I KOMBIT har vi vores dagligdag i nyindrettede, lyse lokaler centralt placeret på Islands Brygge med mulighed for gratis parkering og tæt på offentlig transport. Vi har vores egen kantine med et hold af dygtige kokke, der hver dag tilbereder lækker og sund frokost til os - og altid med et vegetarisk alternativ. Derudover tilbyder vores bruttolønsordning attraktive priser på fitness, massage, avisabonnementer m.m.

3. Ledelse i fokus

I KOMBIT er god ledelse ikke noget, vi tager som en selvfølge, men noget, vi hele tiden arbejder på at styrke og udvikle. Du kan læse mere om ledelse i KOMBIT her.

4. Fleksibel hverdag

I KOMBIT vægter vi fleksibilitet højt, og her plads til både karriere og fritid. Alle medarbejdere har således mulighed for fleksibel arbejdstid og -sted og vi understøtter en høj grad af selvledelse.

5. Fokus på din faglige udvikling

I KOMBIT har vi konstant fokus på udvikling – det er en forudsætning for vores succes som organisation, at vi både som individer og i fællesskab udvikler os. Derfor har hver medarbejder en personaleansvarlig, som afholder MUS, aftaler målsætninger, taler om trivsel og planlægger uddannelsesforløb med afsæt i dine ønsker og behov samt KOMBITs forretningsbehov.

6. Gode kollegaer, høj trivsel og feedback-kultur

I KOMBIT har vi stor respekt for hinandens forskellige baggrunde og kompetencer, og vi ser det som et fælles ansvar, at alle trives med at arbejde i KOMBIT. Derfor arbejder vi hel tiden på at styrke os på kryds og tværs f.eks. ved at opsøge, give og modtage feedback.

7. Sociale arrangementer for enhver smag

Vores sociale events er også en vigtig del af KOMBITs DNA. Disse tæller, udover mere traditionelle jule- og sommerfester, også medarbejderklubben KOLORITs arrangementer, hvor der inviteres til alt fra vinsmagning og quizaftener til bagedyst og julebanko.

 

Kontakt

Vicedirektør for Organisation & Stab
3334 9427