Udkast klar til kravspecifikation for udfasning af KMD Aktiv

Som led i udfasningen af KMD Aktiv, har KOMBIT udarbejdet et første udkast til en kravspecifikation til udfasningen på vegne af kommunerne.

Som led i etableringen af Kommunernes Ydelsessystem (KY) har KOMBIT på kommunernes vegne indledt en teknisk dialog med KMD angående udfasningen af "KMD Aktiv". Dialogen har i første omgang til formål at afklare de tekniske og økonomiske muligheder for at overføre kommunernes data fra KMD Aktiv til den kommende fælleskommunale løsning.

KMD skal i medfør af transitionsaftalen bistå kommunerne med udfasningsassistance under særlige vilkår. Med udfasningsassistance forstås bl.a. konvertering af data og adgang til historiske data.

Første udkast til kravspecifikation

Som led i udfasningen af KMD Aktiv, har KOMBIT udarbejdet et første udkast til en kravspecifikation til udfasningen på vegne af kommunerne. Du kan læse udkastet her. Udkastet vil efterfølgende munde ud i et overslag og siden et konkret tilbud fra KMD.

Offentliggørelsen af den foreløbige version er udtryk for KOMBITs ønske om at agere informativt og åbent over for samtlige, potentielle tilbudsgivere til Kommunernes Ydelsessystem. Den første version af kravspecifikationen indeholder således blot, de indledende overvejelser KOMBIT har gjort sig omkring udfasningen af KMD Aktiv og etableringen af Kommunernes Ydelsessystem på vegne af landets kommuner.

Endelig specifikation i 2012

Kravspecifikation skal derfor ikke ses som endelig. KOMBIT forventer, at kravspecifikationen vil blive rettet til i løbet af de kommende måneder, og at en endelig kravspecifikation vil blive offentliggjort i løbet af efteråret 2012.

KOMBIT påtager sig derfor ikke ansvaret for andre parters brug af den nuværende version af kravspecifikationen.

Kontakt til kommuner, som bruger andre systemer end KMD Aktiv

Ikke alle kommuner anvender KMD Aktiv i samme omfang. KOMBIT forventer inden for kort tid at rette henvendelse til de kommuner, som kun anvender KMD Aktiv i begrænset omfang. Det sker for at drøfte udfasning af andre relevante systemer.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til materialet kan du kontakte KOMBITs leverandørchef Jesper Bo Seidler.