Nye KMD servicepakker

I den nye serviceaftale er der kun to forhold, hvor kommunerne skal betale for ydelser i henhold til de to nye servicepakker "vedligehold" og "anvend".

I de seneste år er kommunerne blevet introduceret for nye afarter af KMD serviceaftaler, herunder servicepakke "vedligehold" og servicepakke "anvend". KOMBIT gennemgik indholdet af de to serviceaftaler, og blev i den anledning opmærksom på, at flere betydningsbærende dele fra servicepakke "vedligehold" er flyttet over i servicepakke "anvend".

I den anledning har KOMBIT haft tæt dialog med KMD, hvor der også er afholdt et workshopforløb med henblik på at gennemgå serviceaftalerne. I dette arbejde har KOMBIT konstateret, at serviceaftalerne i flere tilfælde har afvigelser fra transitionsaftalen. Derfor blev det aftalt, at KOMBIT og KMD skulle udfærdige to fælles serviceaftaler, som nu er tilgængelige på henholdsvis KOMBITs og KMDs hjemmeside.

De nye serviceaftaler gør op med betalingsydelser

Der er kun to forhold, hvor kommunerne skal betale for ydelser i henhold til de to nye servicepakker:

  1. Hvis kommunerne har et behov for at få KMD til at fortolke den gældende lovgivning
  2. Hvis kommunerne laver fejl, som kun KMD kan udbedre

 Alle resterende ydelser ligger under servicepakken for "vedligehold", som bliver betalt via den almindelige programbasis.

Se de nye serviceaftaler her