KOMBITs bestyrelse og porteføljegruppe skifter ud

Som følge af sidste års kommunalvalg får KOMBIT ny bestyrelse. Desuden bliver KOMBITs porteføljegruppe udvidet med flere medlemmer.

Som følge af sidste års kommunalvalg og ændringerne i KL’s bestyrelser sker der nu også udskiftninger i KOMBITs bestyrelse.

Ny bestyrelsesformand er borgmester Erik Nielsen, som tager over efter Erik Fabrin fra Rudersdal Kommune. Øvrige nye i bestyrelsen er Jørgen Glenthøj fra Frederiksberg og Arne Boelt fra Hjørring. Desuden fortsætter Lars Krarup fra Herning Kommune – nu som næstformand - og Helge Friis fra Halsnæs som medlem.

KOMBITs øverste myndighed

KOMBITs bestyrelse bliver udpeget af KL og er KOMBITs øverste myndighed. Bestyrelsen afholder bestyrelsesmøder fire gange om året og generalforsamling en gang årligt. Foruden de fem medlemmer udpeget af KL, består bestyrelsen desuden af tre medarbejderrepræsentanter.  

Flere medlemmer i porteføljegruppen

For bedst muligt at kunne varetage den vigtige opgave det er at rådgive og vejlede KOMBIT, er det samtidig blevet besluttet at udvide KOMBITs porteføljegruppe. Gruppen består nu af 12 medlemmer fra kommunerne samt medlemmer fra bl.a. Udbetaling Danmark, KL og KOMBIT. Du kan se alle medlemmerne her.

Rådgiver og vejleder KOMBIT

KOMBITs porteføljegruppe er sammensat for at rådgive KOMBITs ledelse på områder som strategi, forretningsmodeller og projektportefølje. Medlemmerne i gruppen er udpeget af blandt andet Kommunaldirektørforeningen, Økonomidirektørforeningen og Socialchefforeningen.

 

Kontakt

Sekretariatschef, Sekretariat & Styring
3334 9489