Vil du være med til at videreudvikle Støttesystemerne?

KOMBIT søger tre nye it-konsulenter til Støttesystemerne.

Er du digitaliseringskonsulent eller it-specialist med interesse for den fælleskommunale it-infrastruktur? Så er du måske en af de tre nye konsulenter på KOMBITs STS-projekt.

KOMBITs leverandør er ved at afslutte udviklingen af en række fælleskommunale it-infrastrukturkomponenter, de såkaldte ”Støttesystemer”, der skal sikre, at kommunernes fagløsninger kan fungere sammen og få adgang til relevante data. KOMBIT er i fuld gang med at forberede overtagelse og implementering af løsningen, og udviklingsprojektet er dermed på vej ind i en forvaltnings- og driftsfase. I den forbindelse, søger vi tre nye it-konsulenter, der kan varetage dialogen med kommuner og leverandører om ibrugtagning, udbredelse og videreudvikling af Støttesystemerne.

Om stillingerne

Støttesystemerne fordeler sig på fire løsningsområder, Sikkerhed & Adgangsstyring, Beskedfordeling, Klassifikation & Organisation samt Sags- & Dokumentindeks og Ydelsesindeks. Vi søger en dedikeret it-konsulent til hver af de tre sidstnævnte områder.

I tæt dialog med løsningsarkitekter, driftskonsulenter og andre it-konsulenter får de nye konsulenter ansvaret for, at deres specifikke løsningsområde er top-tunet og løbende videreudvikles til at imødekomme kommunernes forretningsbehov. Det primære fokus bliver at se nye forretningsmuligheder og skabe sammenhænge til den underliggende it.

Læs mere om jobindhold, krav til ansøgerne og hvordan du søger i vores jobopslag her.

Om Støttesystemerne

Støttesystemerne er otte selvstændige it-løsninger, der kan anvendes bredt af kommunernes fagsystemer. Støttesystemerne styrer fx medarbejdernes adgange og rettigheder i fagsystemer, indsamler informationer og giver overblik over sager, dokumenter og ydelser for en borger, ligesom de automatisk sørger for, at et fagsystem modtager besked, når der noteres ændringer om en borger eller virksomhed i andre fagsystemer.

Et støttesystem udstiller sin funktionalitet til andre systemer – typisk fagsystemer, som derfor ikke behøver at indeholde denne funktionalitet. Ved at bygge på standarder og genbruge funktionalitet i et støttesystem på tværs af fagsystemer i kommunerne, er vejen banet for billigere, mere effektive og fremtidssikrede it-løsninger.

Du kan læse produktark om de enkelte Støttesystemer her.