Videncentret deler eksempel på instruks og krav til indhold i revisionserklæring

Til inspiration for kommunernes sikkerhedsarbejde og tilsyn med databehandlere deler Videncentret et eksempel på KOMBITs tilgang til revisionserklæringer.

Sikkerhed er et tema, som ligger højt på digitaliseringsdagsordenen lige nu, men som også fremover vil være et essentielt fokusområde. KOMBITs Videncenter, som understøtter deling af kommunernes og KOMBITs erfaringer med it-indkøb, arbejder derfor også med sikkerhed.

Som en del af det arbejde har Videncentret nu publiceret et eksempel på, hvordan KOMBITs instruks og krav til indhold i revisionserklæringer kan se ud.

Revisionserklæringer (også kaldet revisorerklæringer) er én af de muligheder, som en dataansvarlig har for at sikre sig, at databehandlere sørger for den nødvendige sikkerhed og overholder persondatalovgivningen ved behandling af personoplysninger. Til inspiration for kommunerne i deres rolle som dataansvarlige deler Videncentret derfor et eksempel på, hvordan KOMBIT selv anvender revisionserklæringer i sikkerhedsarbejdet.

Lad os dele erfaringer

Hvis du/din kommune har et eksempel på jeres arbejde med revisionserklæringer eller tilsyn med databehandlere, som I gerne vil dele med andre kommuner, så er I velkommen til at sende en mail til videncenter@kombit.dk eller dele eksemplet i Videncentrets Yammer-netværk.

Hvis du vil være med til at dele viden i Yammer-netværket "Kommunernes Videncenter", så send en mail til videncenter@kombit.dk.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Jurist
3334 9495