Udbuddet af konsulentydelser inden for test management er i gang

Delaftale for konsulentbistand til test management-området er nu i udbud og deadline for anmodning om prækvalifikation er den 22. maj.

I KOMBIT arbejder vi for at sikre et bredt udvalg af effektive og innovative løsninger til gavn for den kommunale opgaveløsning. I forlængelse heraf har vi i KOMBIT bl.a. igangsat en række projekter, som indebærer indkøb og udvikling af nye it-løsninger i samarbejde med landets kommuner. I forbindelse med dette arbejde har KOMBIT behov for konsulentbistand inden for området test management og har derfor sat en ny delaftale i udbud.

Udbuddet vil blive gennemført som et begrænset udbud og deadline for anmodning om prækvalifikation er den 22. maj 2017 kl. 12.00.

For at kunne deltage i udbud fra KOMBIT, er det et krav, at tilbudsgivere er registreret i EU-Supply CTM og vi anbefaler, at kommende tilbudsgivere allerede nu bliver registreret. På forsiden af CTM findes information om igangværende udbud, link og Quick Guide til online-registrering. Det er gratis at registrere sig og efter registrering vil der være adgang til information om igangværende udbud i KOMBIT. Al kommunikation om igangværende udbud i KOMBIT foregår via EU-Supply CTM.

Gå til EU-Supply CTM her.

Eventuelle spørgsmål til prækvalifikationsmaterialet skal ske via EU-Supply CTM.