Se præsentationerne fra de velafholdte Kommunernes KOMBIT-dage

KOMBIT har netop afholdt den første række af Kommunernes KOMBIT-dage, og du kan se og downloade præsentationerne her.

KOMBIT har netop afholdt den første række af Kommunernes KOMBIT-dage som pilot for en ny måde at indgå i dialog med alle landets kommuner. Dagene foregik i hhv. Roskilde, Middelfart og Viborg, hvor der var deltagelse fra mere end 75 kommuner med over 170 deltagere i alt.

På dagene gik KOMBIT igennem status på monopolbruddet, ligesom eftermiddagen bød på forskellige spændende oplæg. Dagen var præget af rigtig god dialog og diskussion både mellem KOMBIT og kommunerne samt mellem kommunerne på tværs.

Tilbagemeldingerne fra de deltagende kommuner har været meget positive - samtlige deltagere har ønsket, at KOMBIT gentager konceptet, hvorfor vi selvfølgelig arbejder videre på dette.

Se præsentationerne

For de, der desværre ikke kunne deltage, eller de, der ønsker at dele den viden, dagen bød på, udgiver vi her de anvendte præsentationer fra dagene.

Fra KOMBIT drejer det sig om tre oplæg:

  • Vejen til monopolbrud v/ chefkonsulent Morten Hass
  • Kommunernes drejebog for monopolbruddet v/ seniorkonsulent Nils Rosted
  • Kommunal leverandørstyring v/ leverandørchef Jesper Bo Seidler

Foruden oplæggene fra KOMBIT holdt tre forskellige kommunale repræsentanter fra hhv. Sorø, Fredericia og Horsens oplæg om lokal organisatorisk indvirkning af digitalisering. Samtlige præsentationer, fra KOMBIT og kommunerne, kan du både se og downloade her.

I forlængelse af oplæggene har Sorø desuden tilbudt at dele deres porteføljeoversigt til inspiration for andre kommuner. Den kan du hente her på siden under "Downloads".