Rammeværktøj for arbejde med KSD-gevinstrealisering offentliggjort

KOMBIT og KMD har offentliggjort det rammeværktøj, der dækker de fem KIGO-opgaver med bilag, kommunerne skal bruge i forbindelse med arbejdet med gevinstrealisering.

KOMBIT og KMD har netop publiceret rammeværktøjet for kommunernes arbejde med gevinstrealisering. Det publicerede materiale udgør de fem KIGO-opgaver arbejdet dækker over, og de tilhørende bilag. Bemærk, at der er to "rammeværktøjer" i Excel: 1) et tomt, som kommunen selv kan udfylde og 2) et, der er for-udfyldt med KL's tidsmålinger, hvis kommunen ønsker at tage udgangspunkt i disse målinger. Uanset hvilket ark, kommunen vælger at benytte, skal det tilpasses efter lokale forhold.

KMD præsenterer værktøjerne ved netværksmøderne den 19., 20. og 24. maj 2016.

Materialet ligger foreløbigt i KSD’s dokumentbibliotek, hvor alle kommuner kan se opgaverne. Når kommunerne er ca. 6-8 måneder før deres Go-live tidspunkt, bliver opgaverne lagt i KIGO.

Før kommunen går i gang
Når kommunen går i gang med arbejdet, er det en god ide at starte med at læse inspirationspapiret. KOMBIT anbefaler også, at projektlederen skaber overblik ved at læse alt materialet, da der er sammenhæng mellem aktiviteterne.

Materialet omfatter:

1. ”Udfør SMARTe mål” og tilhørende bilag:

2. ”Udfør baselinemåling relateret til opstillede mål” og tilhørende bilag:

3. ”Udfør potentialevurdering baseret på baselinemålingen” og tilhørende bilag:

 

4. ”Prioritér indsatsområder og udarbejd handleplan for gevinstrealiseringen” og tilhørende bilag:

 

5. ”Udfør eftermåling på gevinstrealisering” og tilhørende bilag:

Bilag:

 

Kontakt

Chef for Implementering
3334 9472