Ny udrulningsplan for Fælles Bibliotekssystem

Den opdaterede udrulningsplan for Fælles Bibliotekssystem ligger nu klar.

Den opdaterede udrulningsplan for Fælles Bibliotekssystem ligger nu klar og kan ses her.

Udrulningsplanen er blevet justeret på baggrund af de erfaringer, KOMBIT og Systematic indtil videre har gjort i de nu 17 kommuner, der har taget FBS i brug. Vi har forsøgt at gøre planen mere robust ved at introducere nogle opfølgningsuger samt flytte kommuner med integration til hhv. Fujitsu Prisme, EG ØS Indsigt og Intelligent Materialestyring, så integrationerne kan nå at komme på plads inden deres idriftsættelse.

Resultat af større puslespil

På planen er der både røde og grå felter, som markerer idriftsættelsesdatoer. De røde felter på planen angiver de kommuner, som KOMBIT og Systematic har været i kontakt med i løbet af planlægningen, og som har accepteret de angivne idriftsættelsesdatoer. De grå felter i planen angiver de kommuner, hvor idriftsættelsesdatoen er planlagt, men endnu ikke er endeligt fastlagt.

Planen er et større puslespil med mange bindinger, men er der kommuner, der af forskellige årsager kan være udfordret ift. den grå idriftsættelsesdato, der pt. er angivet i planen vil vi naturligvis gerne have det at vide. Sidste tilbagemeldingsfrist er 17. juni 2016. Tilbagemelding vedr. idriftsættelsesdato og ændringer til agencies fremsendes til lone.hedegaard.kristensen@systematic.com.