KOMBIT etablerer kommunalt videnscenter

KOMBITs nye videnscenter skal hjælpe kommunerne med at indkøbe it-løsninger på optimale vilkår.

www.kombit.dk/videnscenter finder du nu KOMBITs videnscenter for kommunal videndeling om kontrakter og køb af it-løsninger. Videnscenteret har ét formål: at hjælpe kommunerne med at købe it-løsninger på optimale vilkår.

I videnscenteret samler KOMBIT fælleskommunal it-viden. Du vil således kunne finde en lang række informationer, materialer, vilkår, standarder og ressourcer, som kommunen med fordel kan benytte i forbindelse med alt fra kontraktoverblik, udbud, leverandørstyring – og ikke mindst forberedelsen til monopolbruddet.

Fælleskommunale købsvilkår

Videnscenteret er opdelt i forskellige temaer, som løbende vil blive udbygget. Under Fælleskommunale købsvilkår i videnscenteret finder du KOMBITs samlede råd og anbefalinger for de kommunale medarbejdere, der arbejder med og administrerer kontrakter om indkøb af it-løsninger.

  • Integrationsvilkår
    Vi deler KOMBIT-viden om kommunale kontraktforhold. Her samler vi desuden links til integrationsvilkårene til monopolbrudsløsningerne.
  • Kommunal videndeling
    KOMBIT indsamler samtidig gode kommunale eksempler – kontraktbestemmelser, arbejdsgange, tips til forhandlinger osv.  – og udstiller dem, så alle kommuner kan få glæde af dem.
  • Kommunale standardvilkår
    Endelig danner videnscenteret grundlag for en fælleskommunal dialog om standardisering af de vilkår, vi køber it-løsninger på. KOMBIT har i den forbindelse bl.a. udarbejdet forslag til bestemmelser vedr. kommunale standardvilkår, som nu er tilgængelige.

Dialog og input

Videnscenteret er kun så godt, som vi sammen gør det til. KOMBIT opfordrer derfor til dialog om eksisterende og fremtidigt indhold i videnscenteret. Du er derfor mere end velkommen til at skrive til os med spørgsmål, bemærkninger til eksisterende materialer eller eksempler fra din kommune, der kan tilføjes videnscenteret.

Kontakt kommuneansvarlig Louise Dalby på LDA@kombit.dk eller projektleder Flemming Heilberg på FLH@kombit.dk.