Invitation til review af kravspecifikation for rammearkitekturens støttesystemer

Kravspecifikationerne for støttesystemerne i den fælleskommunale rammearkitektur er nu klar, og materialet bliver nu sendt i review hos kommuner og it-leverandører.

KL og KOMBIT er nu klar med kravspecifikationer for støttesystemerne i den fælleskommunale rammearkitektur. Støttesystemerne vil blive indkøbt via udbud for hhv. Støttesystemerne og SAPA.

Som sidste skridt i forberedelsen af udbuddet er der nu behov for, at kommuner og it-leverandører kommenterer materialet mhp følgende:

Afspejler kravspecifikationerne de behov, der er for at skabe sammenhæng på tværs mellem kommunale it-systemer? Er indholdet af systemernes informationer det rette?

Vil de eksisterende og fremtidige fagsystemer på det kommunale it-marked kunne levere de informationer ind til støttesystemerne, der foreslås i kravspecifikationerne?

Bruger kravspecfikationernes informationsmodeller mv. de fælles offentlige sag- og dokumentstandarder på en hensigtsmæssig måde med henblik på ovenstående?

Er kravspecifikationerne i deres form brugbare i en udbudsproces, hvor der skal skabes konkurrence, eller er der ting, der bør forbedres inden et udbud?

For de støttesystemer, der skal indkøbes via SAPA, fremlægges foreløbigt scopedokumenter. Kravspecifikationer udarbejdes på baggrund af reviewet til et kravspec-review senere på foråret.

Læs og reviews, materiale og tilmelding på KL's hjemmeside via dette link.