Godt netværksmøde på Kommunernes Ydelsessystem og Sygedagpenge

Den 12. november afholdt Kommunernes Ydelsessystem og Sygedagpenge et fælles netværksmøde, som samtidig blev brugt på at holde idecamps på projekt Sygedagpenge.

Den 12. november afholdt Kommunernes Ydelsessystem og projekt Sygedagpenge den første af to fælles dage, der har til formål at involvere kommunale chefer og medarbejdere i projekterne.

Dagen var en stor succes. Engagerede ydelseschefer og sagsbehandlere fra 29 forskellige kommuner deltog og gjorde dagen spændende.

Ønsker om selvbetjening og forenklinger

Blandt tilbagemeldingerne fra kommunerne til projekt Sygedagpenge var ønsker om:

  • Mere automatisering og inddatering af information fra arbejdsgivere – eks. raskmeldinger og stop af løn under sygdom
  • Mere selvbetjening – både til arbejdsgivere og sygemeldte
  • Forbedring af mulighederne for overdragelse af sager mellem kommunerne
  • Straksafklaringer
  • Regelforenklinger

Alle input vil nu blive samlet med dem, der kommer på næste møde den 28. november. Derefter vil vi bruge dem i forbindelse med specificeringen af den nye sygedagpengeløsning.

Tilmeld dig næste møde

Det er stadig muligt at tilmelde sig næste møde, som finder sted den 28. november i Horsens. På mødet bruger de første timer på et netværksmøde for projekt Kommunernes Ydelsessystem og derefter resten af dagen på en "idecamp" for projekt Sygedagpenge. Du kan se programmet for dagen her.

Hvis du ønsker at tilmelde dig, kan du kontakte Pernille Østerbye på mail: pop@kombit.dk  Hvis du er i tvivl om din kommune har tilmeldt sig møderne, kan du se en liste over tilmeldte kommuner her.