Deltagerne til workshops om Samarbejdsplatformen fundet

Rigtigt mange har ønsket at deltage i workshops omkring Samarbejdsplatformen. Deltagerlisterne er nu klar.

KOMBIT har tidligere søgt kommunale deltagere til workshops i forbindelse med Samarbejdsplatformen i januar og februar 2016. Responsen har været overvældende, og det er meget positivt at opleve den store interesse og engagement kommunerne udviser i forhold til projektet.

Af praktiske grunde er der et maksimalt antal deltagere i hver workshop, hvis vi skal have de resultater, vi ønsker. Det betyder desværre, at vi har været nødt til at takke nej tak til en del interesserede i denne omgang, og det håber vi naturligvis på forståelse for.

Vi vil løbende i projektet få brug for kommunal bistand fx i forbindelse med test, og her vil vi søge at inddrage dem, vi har været nødt til at takke nej til i denne omgang.

I udvælgelsen af deltagere har vi søgt at inddrage så mange kommuner som muligt og samtidig få en bred og optimal sammensætning af både beslutningstagere, specialister og medarbejdere fra forskellige arbejdsområder. Samtlige de 39 kommuner, der har meldt deltagere ind, har således fået plads på en eller flere workshops.

Du kan se deltagerlisterne for de fire workshops her. Deltagerlisten for workshoppen for vejledere den 29. januar mangler stadig at blive endeligt afklaret.

 

 

Kontakt

Chef for Teknik, Miljø & Borgerservice
3334 9407